NOVI BOKANJAC PRVAK !!!!


Napisao Tome - 08/04/24 09:46PM - 0 komentara - - Facebook  Twitter  Google+

Veliki pozdrav svim prijateljima pikada!!

Proteklu nedjelju je održan Final Four prvenstva naše županije.Na turnir su se plasirali Novi bokanjac,GM,Zemunik i Lav Murvica.U polufinalnim susretima su se sastali:

Novi Bokanjac-GM i Zemunik-Lav.

Bokanjani su ušli kao veliki favoriti u susret protiv GM-a,poveli 2:0 i mislilo se da će lako i brzo proći u finale,no uporni GM-ovci se nisu dali i usprkos gubitku 5:1 uspijevaju dovući utakmicu do 8:7 i odlučujućeg meča za produžetke.Ipak,iskusni Stipan Mijolović dobija Ivana Grubića i šalje Bokanjac u veliko finale.

U drugom polufinalu Lav takoÄ‘er kao favorit ulazi u susret protiv Zemunika i takoÄ‘er ulazi u meč s 5:1.Zemuničani uspijevaju doći na 5:3,i u devetom meču imaju veliku priliku doći na 5:4 i potpuno se vratiti u meč,no izlaz ne ide,Lavovi pogaÄ‘aju izlaz za 6:3 i tu je priči došao kraj,Lav pobjeÄ‘uje 9:5 i prolazi u finale.

U borbi za treće mjesto jako uzbudljiva utakmica jer se odlučuje tko če biti treća ekipa koja ide na državno prvenstvo.Od početka izmjene u vodstvu,čas jedni čas drugi i meč dolazi do 8:7 za Zemunik i odlučujućeg meča Josipa Ražova i Ivana Grubića.Prvi leg Grubić ne pogađa izlaz 32,a Ražov majstorski izlazi na 109 i vodi 1.0.Drugi leg je bio izjednačen ali iskusni Ražov opet bolje gađa izlaz i odvodi Zemunik na državno prvenstvo.

I onda je došlo finale finala.Dva zasluženo najbolja kluba u županiji.

Lavovi kreću jako,skidaju najbolje igrače Ivana Buterina i Stipana Mijoloviča za 2:0,i uz glasno navijanje svojih navijača  već prerano(ispostavilo se)počinju slaviti.Ulazak Ivana Rogića je potpuno promijenio odnos snaga,i bokanjani počinju igrati najbolje što mogu.Lav posustaje ,Bokanjac još daje malo gasa i u tren je 8:4.Đoker s klupe Ivan Rogić pobjeÄ‘uje indisponiranog Bruna Suraća za 9:5 i priči je kraj.Bokanjac šampion!!!

Pobjednicima velike čestitke ,a poraženima želimo da se druge godine vrate još jači i odlučniji!!!

POREDAK:

1.NOVI BOKANJAC

2.LAV MURVICA

3.ZEMUNIK

4.GMKUP ZA SEZONU 2023/2024


Napisao Tome - 08/04/24 06:53PM - 0 komentara - - Facebook  Twitter  Google+

POZDRAV SVIMA!!!!

Kao što već znate,ove godine će se održati i Kup naše županije.Održat će se sljedeću subotu,13.04 u B-Baru u Briševu s početkom u 15:30H.

Ovim putem naglašavamo da je Kup OBAVEZAN za sve klubove u ligi.

Isto tako molimo da se poštuje dress code.

Prvoplasirani i drugoplasirani će se plasirati na završnicu državnog kupa u Makarskoj.

S obzirom da nam je prva sezona u ovom sastavu i financijska strana još nije onakva kakvu bi mi htjeli,stavili smo simboličnu kotizaciju od 20 eura po ekipi

.Naravno,sve ide u nagradni fond za one klubove koji će ići na završnicu.4

Vidimo se u Briševu!!

 FINAL FOUR-BORBA ZA PRVAKA


Napisao Tome - 01/04/24 08:33PM - 0 komentara - - Facebook  Twitter  Google+

Pozdrav svima!!

Došli smo do samog kraja ovogodišnjeg prvenstva naše županije.Na redu je Final Four prvenstva na kojem ćemo dobiti novog prvaka.Turnir će se održati ovu nedjelju,7.4. u caffe baru Magnum s početkom u 16H.

Parovi polufinala su:

LAV MURVICA-ZEMUNIK

NOVI BOKANJAC-GM

Molimo sve sudionike da dođu do 15:30 kako bi mečevi mogli početi na vrijeme.

Hvala svima i vidimo se u nedjelju!!

SRETNO SVIMA!!!4.ŽUPANIJSKI MASTERS


Napisao Tome - 07/03/24 08:09PM - 0 komentara - - Facebook  Twitter  Google+

POZDRAV SVIMA!!

Na red nam dolazi i 4.ti županijski Masters.Održat će se 23.3 u subotu,u caffe baru B-bar u Briševu.Kao što je već poznato,prvo krećemo s disciplinom Cricket,a po završetku iste krećemo s 501DO.Turnir počinje u 14.30.

Molimo igrače da se prijave u što većem broju.

IGRAJ TAJ DART!!!!

 

 Starije.
1 2 3 >

Igraj taj dart!