NASTAVAK LIGE U RUJNU


Napisao Toni Frleta - 19/06/20 09:01PM - 4 komentara - - Facebook  Twitter  Google+

Nakon provedene ankete među ekipama o nastavku sezone, kako smo više-manje i predviđali, većina ekipa nije trenutno u mogućnosti nastaviti ligašku sezonu. Izvršni odbor je još jednom razmotrio sve posljedice trenutnog stanja i donio sljedeće odluke...

1) Ligaška nadmetanja nastaviti će se u mjesecu rujnu!

Pojašnjenje odluke: Kako bi se sačuvala kakva-takva regularnost prvenstva, te omogućila fer i korektna borba svim ekipama u nadmetanjima za što bolji plasman a time i odlazak na završnicu državnog prvenstva, IO PSZDŽ je kontaktirao i vodstvo HPS-a te razmjenilo mišljenja sa drugim Savezima a pri tom smo i saslušali neke prijedloge pojedinaca iz našeg Saveza. Mišljenja smo da je ova odluka najmanje zlo u ovom trenutku. Bilo što drugo bilo bi manje fer i pošteno. Ako bi nastavili s prvenstvom, ekipe koje su oslabljene odlaskom igrača na sezonske poslove ne bi bile konkurentne. Ako bi se prvenstvo prekinulo, ekipe koje su odigrale manje utakmica ili im nadolazeći raspored ide "na ruku" ostale bi bez mogućnosti doći do bodova a time i bez šanse za plasman na državno prvenstvo. Kako ni završnica državnog prvenstva neće biti održana u rujnu, iskoristiti ćemo natjecateljski kalendar do kraja i u rujnu odraditi zadnjih nekoliko kola. Time ćemo ipak dobiti na regularnosti prvenstva a i naše će ekipe spremnije ići na završnicu državnog natjecanja.

2. Treći masters turnir (i posljednji) održati će se u dva dana na dvije različite lokacije. U subotu 27.06.2020. u sklopu obilježavanja blagdana Sv.Ivana odigrati će se tradicionalni turnir u cb "Kvart" koji će se bodovati za masters listu Zadarske županije. Pri tom će se igrati sva tri pojedinačna turnira (501SO, 501MO s početkom u 16:00 sati, te 501DO s početkom u 19:00 sati). Sutradan, u nedjelju 28.06.2020. us sklopu serije turnira koja se igra u cb "Magnum" odigrati će se disciplina Criket koja će se također bodovati za županijsku masters listu ali i za listu serije Magnum. 

3. Kup natjecanje će se također odraditi u mjesecu rujnu, a sustav natjecanja je dvostruki knock-out sustav (desna i lijeva strana, prekida se kad jedna ekipa dođe do tri pobjede, parovi se igraju samo ako je rezultat nakon četiri pojedinačne igre 2:2). O točnom datumu, početku i domaćinu biti ćete obavješteni naknadno.

4. Uvidom u financijsku situaciju, nažalost moram spomenuti da još uvijek sve ekipe nisu u potpunosti riješile kotizacije i članarine te se iste mole da tu "sitnicu" riješe što prije.Ante
21/06/20 07:51PM
Od dvi opcije na glasanju izabrana treca.Kako!? Zasto i ta nije bila na glasanju?

Name
21/06/20 09:32AM
Message

Name
19/06/20 10:03PM
Message

Marko
19/06/20 09:45PM
Tako je kad nije na 1 mistu neko ko vama paše onda odgodite za rujan ! Sve po zakonu HPS !👏👏👏


Igraj taj dart!