OBAVIJEST ZA SVE ČLANOVE PSZDŽ-a


Napisao Jure - 16/11/20 11:22PM - 0 komentara - - Facebook  Twitter  Google+


 

Poštovani prijatelji pikada i oni koji će to tek postati,

 

U svoje ime i u ime „Pikado saveza zadarske županije“ vas srdačno pozdravljam!

 

Ovim Vas putem obavještavamo da zbog trenutne epidemiološke situacije, a i na preporuku Hrvatskog Pikado Saveza i Civilnog stožera Zadarske županije, odgađamo početak natjecanja u sezoni 2020/2021. do daljnjeg.

 

HPS je zbog navedenog prekinuo sva natjecanja te je na osnovu te odluke i trenutne situacije u našoj županiji, Izvršni odbor na čelu sa mnom je donio odluku o odgodi početka ligaških natjecanja u sezoni 2020/2021. do trenutka dok to epidemiološka situacija ne dozvoli.

 

Svih molimo da se čuvate i svakako da pripremite, tko nije do sada, prijavu i dokumentaciju za svoje klubove i članove, te ih pošaljete savezu, pa da sve bude spremno za start kad to situacija dozvoli.

 

Klubove koji su van mandata molimo da odrade papirologiju oko produženja mandata i nove da to po prvi put učine u narednom periodu dok se ne igra. Za svaku pomoć se možete obratiti službenim kanalom, mailom saveza pikado.savez.zd@gmail.com ili na mobitele.

 

Isto tako, Izvršni odbor je također odlučilo da će kotizacija za Kup iz prošle sezone biti priznata klubovima koji su je lani uplatili i vrijedit će za ovu sezonu, s nadom da će u narednom periodu sve normalizirati i da ćemo se vrlo brzo naći na crti !!!

 

O svim aktivnostima ćete biti pravovremeno obaviješteni, a do tada nam ostanite zdravi i negativni!

 

Sretno svima i čuvajte se!!!

 

                                                                                                                     Predsjednik PSZDŽ-a

                                                                                                                             Jure Jerak
Igraj taj dart!