Down Town-GM 0:0        Bodul-Novigrad 0:0        Gračac 1-Azzurro 0:0        Magnum-Avangard Korner 0:0       

OSVRT NA POČETAK LIGE 2019-20


Napisao Toni Frleta - 18/11/19 07:22PM - 2 komentara - - Facebook  Twitter  Google+

Tri su kola iza nas. Utisci, dojmovi i rezultati s početka ove sezone.

Prije svega dvije  VAŽNE OBAVIJESTI.

1.za ovu sezonu SVI IGRAČI moraju napraviti novu prijavu u HPS, naravno i ekipnu prijavnicu za ligaško natjecanje. Obrazac je izmjenjen i možete ga preuzeti na 

https://www.hps-dart.hr/images/ZAHTJEV-ZA-REGISTRACIJU-NATJECATELJA.pdf

2.ekipi Murvica iz treće lige poništavaju se sve pojedinačne utakmice koje je za njih igrao Ante Lučić. Pojašnjenje: Prošle sezeone navedeni igrač bio je član ekipe Lav Murvica koja se natjecala u drugoj ligi i shodno tome imao je drugu kategoriju. Kako je ekipa Lav Murvica bila pobjednik u drugoligaškom natjecanju te ušla u viši rang (u 1.ligu), tako su i svi igrači ekipe Lav Murvica dobili prvu kategoriju, a i Ante Lučić s njima. Pravilnik HPS-a je nedvosmislen, igrač prve kategorije NE MOŽE nastupati u trećoj ligi. Ista stvar vrijedi i za Marka Grubića. Iz tog razloga izmjenjeni su zapisnici s utakmica Murvica - B bar Briševo (sa 8:9 na 5:11) i Radovin - Murvica (sa 11:5 na 12:4). U zapisniku je umjesto Ante Lučića ostavljen prostor bez igrača te je njegov protivnik dobio bez borbe. Ostatak zapisnika je napravljen prema postignutim rezultatima.

A sad ponešto o početnim rezultatima.....

Prvu ligu najbolje je otvorio prošlosezonski doprvak 3M koji ima sve tri pobjede a značajno je da su slavili i protiv Novog Bokanjca (prošlosezonskog prvaka) i protiv Lava iz Murvice koje mnogi poznavatelji pikada svrstavaju u sam vrh prve lige. Ostatak lige je više manje poravnat a prvu ligu čini sedam ekipa (nakon odustajanja Zelenog hrasta). Za sada je najveće iznenađenje pobjeda Vidikovca protiv već spominjanih Lavova iz Murvice. Jazine su malo nonšalantno ušle u prvenstvo, Zemunik već "stoljećima" muku muči s izlazima a Monti jedva čeka povratak svog moreplovca Juricu Golema da zaigra u punom sastavu.

Prvi favorit u drugoj ligi je Avangard koji je već ove sezone mogao igrati u prvoj ali se zahvalio na pozivnici nakon odustajanja Zelenog hrasta. Ipak, Novigrad im je malo pomutio račune pa je jedina 100% momčad GM sa tri uvjerljive pobjede. Iz redova GM-a dolazi i najbolji pojedinac druge lige Danijel Gavran sa omjerom 12-0. Te dvije ekipe za sada izgledaju kao najozbiljniji kandidati za vrh ali nešto će se pitati i Novigrad ali i Magnum. Zanimljivo će biti vidjeti koliko može Gračac u ovoj konkurenciji pa i Bodul bez ozlijeđenog kapetana i najboljeg igrača Tomislava Rančića. Izgleda da će Down town i Azzuro, svaki sa svojim problemima, voditi opaku borbu za ostanak u drugoj ligi.

Kod trećeligaškog društva, koje broji deset ekipa, najviše izgleda davalo se B-baru iz Briševa a oni su tu ulogu favorita za sada i opravdali (sve tri pobjede). Prošlogodišnji "malci" iz ekipe Kvart, sezonu su stariji te su se malo i pojačali sa Kuzmom Pikunićem, i za sada im ide iznad svih očekivanja, sve tri pobjede. Za sada su nam dužni igrači Cerodola ali biti će panike protivnicima kad se vrate u formu. Iskusne ekipe, prošlogodišnji drugoligaši, Donje Raštane i Radovin, za sada su suzdržane kao stari dizelaš ali i oni će vjerojatno uskoro krenuti punom snagom. Izgleda da se u ekipi Roma dešava jedna lijepa pikado priča ali ih nećemo previše hvaliti da ih ne ureknemo. Nove ekipe (Gračac 2, Flash, Murvica i Pantera) za sada prolaze porođajne muke ali kad se malo oslobode nitko neće sa sigurnošću moći upisivati bodove unaprijed protiv njih. Linda Mark
13/02/20 11:56AM
MessageKAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE

Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u travnju 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro ih ne čujete više od mene, učinili su mi ga dvaput prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti e-poštom ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Nema kreditne provjere, nema cosignera sa samo 2% kamat

Marie Alice
17/01/20 08:40AM
SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: 16014560144)


Igraj taj dart!