Zemunik-3M 0:0        N.Bokanjac-Vidikovac 0:0        Monti-Lav Murvica 0:0       

SEZONA 2019/20 PAROVI PRVOG KOLA


Napisao Toni Frleta - 27/10/19 05:14PM - 0 komentara - - Facebook  Twitter  Google+

Nakon izvanrednih izbora (o tome nešto kasnije) u Pikado savezu Zadarske županije, najuže vodstvo Saveza se pozabavilo izvlačenjem natjecateljskih brojeva i parovima prvog kola...

U proširenoj 1.ligi, sa šest na osam ekipa, prvo kolo nam donosi dvoboj aktualnog prvaka Novog Bokanjca i prvaka od prije dvije sezone 3M. Jazine će u goste kod novopečenih prvoligaša Lava iz Murvice. Najugodnije iznenađenje prošle sezone Zeleni hrast ugostiti će povratnike u prvu ligu Zemunik a prve bodove će tražiti u međusobnom obračunu dvije ekipe koje su jedva izborile ostanak u prvoj ligi Vidikovac i Monti.

1.liga, 1.kolo (četvrtak, 31.10.2019. 19:00 sati):

Zeleni hrast - Zemunik

Vidikovac - Monti

Lav Murvica - Jazine II

3M - Novi Bokanjac

 

Druga liga je po mišljenju dobrih poznavatelja pikada u Zadarskoj županiji toliko izjednačena da svi mogu konkurirati za vrh ali se i boriti za opstanak. Down town će ugostiti Gračac a Bodul GM-a povratnike u ozbiljan pikado. Vidjeti ćemo koliko novi drugoligaši mogu zagorčati život starosjediocima. Novigrad stiže na megdan Magnumu dok ćemo u Sukošanu uvidjeti da li visoke ambicije Avangarda imaju pokriće u dvoboju sa Azzurom.

2.liga, 1.kolo (srijeda, 30.10.2019. 19:00 sati)

Down town - Gračac 1

Bodul - GM.

Magnum - Novigrad

Azzuro - Avangard

U trećoj ligi raduje nas čak pet novih ekipa (Pantera Briševo, Roma, Murvica, Flash i Gračac 2) za koje se nadamo da će i narednih godina biti stabilni članovi našeg saveza. Uz njih tu su i tri ekipe iz prošlog prvenstva (Kvart, Cerodol i B bar Briševo) te dvije ekipe koje su ispale iz druge lige (Donje Raštane i Radovin). 

3.liga, 1.kolo (utorak, 29.10.2019. 19:00 sati):

Kvart - Gračac 2

Cerodol - Flash

Donje Raštane - Murvica

B bar Briševo - Roma

Radovin - PAntera Briševo

 

IGRAJ TAJ DART!!!
Igraj taj dart!