SEZONA 2019/20 PAROVI PRVOG KOLA


Napisao Toni Frleta - 27/10/19 05:14PM - 2 komentara - - Facebook  Twitter  Google+

Nakon izvanrednih izbora (o tome nešto kasnije) u Pikado savezu Zadarske županije, najuže vodstvo Saveza se pozabavilo izvlačenjem natjecateljskih brojeva i parovima prvog kola...

U proširenoj 1.ligi, sa šest na osam ekipa, prvo kolo nam donosi dvoboj aktualnog prvaka Novog Bokanjca i prvaka od prije dvije sezone 3M. Jazine će u goste kod novopečenih prvoligaša Lava iz Murvice. Najugodnije iznenađenje prošle sezone Zeleni hrast ugostiti će povratnike u prvu ligu Zemunik a prve bodove će tražiti u međusobnom obračunu dvije ekipe koje su jedva izborile ostanak u prvoj ligi Vidikovac i Monti.

1.liga, 1.kolo (četvrtak, 31.10.2019. 19:00 sati):

Zeleni hrast - Zemunik

Vidikovac - Monti

Lav Murvica - Jazine II

3M - Novi Bokanjac

 

Druga liga je po mišljenju dobrih poznavatelja pikada u Zadarskoj županiji toliko izjednačena da svi mogu konkurirati za vrh ali se i boriti za opstanak. Down town će ugostiti Gračac a Bodul GM-a povratnike u ozbiljan pikado. Vidjeti ćemo koliko novi drugoligaši mogu zagorčati život starosjediocima. Novigrad stiže na megdan Magnumu dok ćemo u Sukošanu uvidjeti da li visoke ambicije Avangarda imaju pokriće u dvoboju sa Azzurom.

2.liga, 1.kolo (srijeda, 30.10.2019. 19:00 sati)

Down town - Gračac 1

Bodul - GM.

Magnum - Novigrad

Azzuro - Avangard

U trećoj ligi raduje nas čak pet novih ekipa (Pantera Briševo, Roma, Murvica, Flash i Gračac 2) za koje se nadamo da će i narednih godina biti stabilni članovi našeg saveza. Uz njih tu su i tri ekipe iz prošlog prvenstva (Kvart, Cerodol i B bar Briševo) te dvije ekipe koje su ispale iz druge lige (Donje Raštane i Radovin). 

3.liga, 1.kolo (utorak, 29.10.2019. 19:00 sati):

Kvart - Gračac 2

Cerodol - Flash

Donje Raštane - Murvica

B bar Briševo - Roma

Radovin - PAntera Briševo

 

IGRAJ TAJ DART!!!Linda Mark
13/02/20 12:22PM
MessKAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE

Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u travnju 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro ih ne čujete više od mene, učinili su mi ga dvaput prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti e-poštom ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Nema kreditne provjere, nema cosignera sa samo 2% kamatne

Marie Alice
17/01/20 08:43AM
Message SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: 16014560144)


Igraj taj dart!