REDOVITA SJEDNICA PS ZADARSKE ŽUPANIJE


Napisao Toni Frleta - 18/09/19 07:31PM - 2 komentara - - Facebook  Twitter  Google+

Redovita sjednica PS Zadarske županije održati će se u ponedjeljak 23.09.2019. s početkom u 19:30 u prostorijama MO Vidikovac (ulica Mile Gojsalić 12).

 

Nakon ljetne stanke vrijeme je za novu sezonu, 2019/20. Redovitu sjednicu PSZDŽ saziva predsjednik Saveza, Ivan Buterin, sa sljedećim dnevnim redom:

1) Izvješće o predhodnom radu

2) Financijsko izvješće i financijski plan za sezonu 2019/20

3) Planovi i organizacija natjecanja za sljedeću sezonu

4) Dokumentacija članica Saveza

5) Prijem novih članova u Savez

6) RaznoLinda Mark
13/02/20 12:23PM
MessageKAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE

Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u travnju 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro ih ne čujete više od mene, učinili su mi ga dvaput prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti e-poštom ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Nema kreditne provjere, nema cosignera sa samo 2% kamat

Marie Alice
17/01/20 08:44AM
SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: 16014560144)


Igraj taj dart!