Down Town-GM 0:0        Bodul-Novigrad 0:0        Gračac 1-Azzurro 0:0        Magnum-Avangard Korner 0:0       

ZAVRŠNICA LIGAŠKE SEZONE


Napisao Toni Frleta - 09/04/19 05:09PM - 1 komentara - - Facebook  Twitter  Google+

U samoj smo završnici ligaških nadmetanja, a najneizvjesnije je u trećoj ligi. Drugoligaši su uglavnom svoje odrdili dok u prvoj ligi još samo teoretski se može nešto promijeniti.

Treća liga PSZDŽ danas ima jedan izuzetno bitan susret u kojem se sastaju B-bar i GM. Pobjednik iz ovog dvoboja nastaviti će pratiti Euphoriu do samog kraja dok će poraženom preostati samo čekati kiks nekoga od vodećeg dvojca. Euphoria iz Gračaca je većinu prvenstva djelovala nedodirljivo ali prvo ih je B-bar iz Briševa prekinuo iz ritma laganih pobjeda a zatim je i GM u njihovom međusobnom dvoboju sve postavio u vrlo neizvjesnu utrku. Do kraja su još tri kola a naizgled B-bar ima najteži raspored jer se susreću i sa Euphoriom i sa GM-om, ali najbolje u svemu je da upravo sami odlučuju o vlastitoj sudbini. Nezahvalno je bilo što prognozirati a već večeras ćemo znati koja ekipa (GM ili B-bar) će pokušati preskočiti Euphoriu iz Gračaca u zadnja dva kola. 

Euphoria ima vrlo izbalansiranu udarnu četvorku (Crepulja, Ljoljić, Turbić, Morina), dok B-bar Briševo u najvećoj mjeri vuku Zdenko Kovačević i Tomislav Jurlina. GM velike nade polaže u najboljeg igrača lige D.Gavrana koji će osim standardno dobre pomoći N.Jozića moći računati i na povratnika Ivana Grubića.

U drugoj ligi više-manje je sve riješeno, pitanje je samo tko će osvojiti utješno treće mjesto Zemunik ili Novigrad a raspored je htio da se baš ove dvije ekipe susretnu u posljednjem kolu i same razriješe tu dilemu. Prvo mjesto premoćno je osvojila ekipa Lav iz Murvice koju predvodi i najbolji igrač druge lige, Bruno Surać, uz veliku pomoć Mate Grgeča. Avangard je osigurao drugo mjesto i kvalifikacije za prvu ligu a odličan potez bio im je dovođenje bivših Kornerovaca, Lončara i Šarlije. U treću ligu preseliti će Radovin dok se ostanak u drugoj kroz kvalifikacije tražiti Donje Raštane.

Kod prvoligaša samo teorija dijeli Novi Bokanjac od nove titule prvaka Zadarske županije. Dva kola prije kraja N.Bokanjac ima 5 bodova prednosti nad 3M-om a raspored je vrlo nezgodan i jednima i drugima. Već ovog tjedna sve može biti riješeno jer N.Bokanjac dočekuje Zeleni hrast i eventualnom pobjedom bi potvrdili prvo mjesto. Ako se to i ne dogodi, N.Bokanjcu ostaje zadnje kolo i gostovanje kod Montija koji se u drugom dijelu prvenstva dosta podigao u formi. Ni 3M nema jednostavan zadatak, prvo moraju proći "vječite" rivale Jazine s kojima nikad nisi siguran jer su Jazine već puno puta dokazale da im je 3M draga mušterija. Uz to zadnje kolo donosi 3M-u gostovanje kod Zelenog hrasta a sve tri dosadašnje utakmice su pokazale da su te dvije ekipe potpuno ravnopravne (9:7, 9:8; 7:9) te da tu ni vidoviti Milan nemože proreći ishod. Bajka Zelenog hrasta trajala je dosta dugo, bili su uvjerljivo najozbiljniji konkurent N.Bokanjcu za vrh ali onda su i oni malo zapeli (porazi od 3M-a i Montija, produžeci s Jazinama) što ih je koštalo pada s drugog na treće mjesto jer je 3M uspio iskoristiti slab dan (prvi put) i nekompletan sastav N.Bokanjca (drugi put). 

Dakle, nema puno do kraja ali biti će napetih i neizvjesnih utakmica, pa svima želim.....

IGRAJ TAJ DART!!! Linda Mark
13/02/20 12:34PM
MessageKAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE

Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u travnju 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro ih ne čujete više od mene, učinili su mi ga dvaput prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti e-poštom ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Nema kreditne provjere, nema cosignera sa samo 2% kamat


Igraj taj dart!