TREĆI MASTERS PSZDŽ


Napisao Toni Frleta - 06/04/19 09:41AM - 1 komentara - - Facebook  Twitter  Google+

Danas (06.04.2019.) je na redu treći od četiri ovosezonska mastersa. Standardno, domaćin je sukošanski Azzuro a turnir počinje u 15:00 disciplinom dyp parova. Pojedinačni turnir (501 MO) počinje u 18:30.

Nastavlja se ubrzani ritam završnice sezone u Pikado savezu Zadarske županije. Pred nama je treći masters turnir koji se boduje za poredak na pojedinačnoj županijskoj listi. Trenutno vodeći u poretku je Ante Haus Grginović s lijepom zalihom bodova ispred konkurencije. Još je dosta bodova u igri na posljednja dva turnira tako da trenutno posljednju poziciju (12) koja vodi na TOP12 drži Zoran Ljoljić ali još puno igrača može na dva turnira uzeti bodove i poprilično promjeniti trenutnu situaciju. 

ImageImageImageLinda Mark
13/02/20 12:37PM
MessageKAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE

Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u travnju 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro ih ne čujete više od mene, učinili su mi ga dvaput prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti e-poštom ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Nema kreditne provjere, nema cosignera sa samo 2% kamat


Igraj taj dart!